ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ
Site Overlay

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

Ένας ορισμός της επιχείρησης μιλά για «οικονομικό φορέα που αποτελείται από ανθρώπους και αγαθά που στοχεύουν στην επίτευξη ενός συγκεκριμένου σκοπού».

Πρώτα απ ‘όλα, η επιχείρηση αποτελείται από ανθρώπους, επειδή οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Επομένως, είναι απαραίτητο να απασχολούμε στην επιχείρηση μας ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ισχυρά κίνητρα και οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη εργασία τους.

Από αυτήν την απλή σκέψη, μπορεί να καταλάβει κανείς τη σημασία της διαχείρισης των ανθρώπων που παρέχουν την εργασία (το λεγόμενο Ανθρώπινο Δυναμικό) και που εκπροσωπεί μια θεμελιώδη πτυχή της ζωής μιας εταιρείας.

Η διαχείριση ανθρώπων είναι μια πολύπλοκη δραστηριότητα που απαιτεί ειδικές δεξιότητες αλλά και γνώσεις για το ρυθμιστικό περιβάλλον. Είναι σκόπιμο να συμβιβάσουμε τις ειδικές διαφορές χαρακτήρα των πόρων σε ένα οργανωμένο και δυναμικό περιβάλλον, όπως μπορεί να είναι ένας χώρος εργασίας, χωρίς να ξεχνάμε το περίπλοκο πλαίσιο κανόνων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των εμπλεκόμενων μερών.

Εκτός από τον εργοδότη και τον εργαζόμενο, οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης, η επιθεώρηση εργασίας, τα επικουρικά και επαγγελματικά ταμεία αλλά και η φορολογική διοίκηση παρεμβαίνουν στη σχέση εργασίας, καθένας με συγκεκριμένα συμφέροντα και με τους δικούς του “κανόνες του παιχνιδιού”.

Υποστηρίζουμε την εταιρεία στην καθημερινή διαχείριση των ανθρώπων της και όχι μόνο στον μηνιαίο υπολογισμό της μισθοδοσίας.

Scroll Up